Ingrediënten [allergeen] | Bronmateriaal | Gemiddelde samenstelling |
zoetstof lactitol, sorbitol, | tarwe | 50 % |
TARWEbloem, | 45 % | |
rijsmiddel E450, E500, | 2 % | |
zetmeel, | aardappel | 1 % |
rijstebloem, | 1 % | |
emulgator E475, E471, | raapzaad, palm | < 1 % |
verdikkingsmiddel E415, | < 1 % | |
aroma. | natuurlijk vanille aroma | < 1 % |
Percentages uitsluitend voor etiketteringsdoeleinden
Voedingswaarde/analyse
Energetische waarde | 1220 kJ/100g |
Voedingswaarde | 292 kcal/100g |
Vet | 1,2 g/100g |
waarvan verzadigd | 0,7 g/100g |
waarvan enkelvoudig onverzadigd | 0,4 g/100g |
waarvan transvetzuren | 0,0 g/100g, (=1,0 g/100g vet) |
waarvan plantaardig | 1,2 g/100g |
waarvan dierlijk | 0,0 g/100g |
Koolhydraten | 83,8 g/100g |
waarvan suikers | 0,7 g/100g |
waarvan zetmeel | 34,2 g/100g |
waarvan polyolen | 48,8 g/100g |
Voedingsvezel | 1,5 g/100g |
Eiwitten | 4,7 g/100g |
waarvan plantaardig | 4,7 g/100g |
waarvan dierlijk | 0,0 g/100g |
Mineralen | 1,6 g/100g |
waarvan natrium | 358,1 mg/100g |
Zout (natrium x 2,5) | 0,9 g/100g |
Vocht | 7,1 g/100g |
Alcohol | 0,0 g/100g |