Samenstelling deabeetbloem

placeholder 33

Samenstelling deabeetbloem

Ingrediënten [allergeen] Bronmateriaal Gemiddelde samenstelling
zoetstof lactitol, sorbitol, tarwe 50 %
TARWEbloem, 45 %
rijsmiddel E450, E500, 2 %
zetmeel, aardappel 1 %
rijstebloem, 1 %
emulgator E475, E471, raapzaad, palm < 1 %
verdikkingsmiddel E415, < 1 %
aroma. natuurlijk vanille aroma < 1 %

Percentages uitsluitend voor etiketteringsdoeleinden

Voedingswaarde/analyse

Energetische waarde 1220 kJ/100g
Voedingswaarde 292 kcal/100g
Vet  1,2 g/100g
waarvan verzadigd 0,7 g/100g
waarvan enkelvoudig onverzadigd 0,4 g/100g
waarvan transvetzuren 0,0 g/100g, (=1,0 g/100g vet)
waarvan plantaardig 1,2 g/100g
waarvan dierlijk 0,0 g/100g
Koolhydraten 83,8 g/100g
waarvan suikers 0,7 g/100g
waarvan zetmeel 34,2 g/100g
waarvan polyolen 48,8 g/100g
Voedingsvezel 1,5 g/100g
Eiwitten                                                                       4,7 g/100g
waarvan plantaardig 4,7 g/100g
waarvan dierlijk 0,0 g/100g
Mineralen 1,6 g/100g
waarvan natrium 358,1 mg/100g
Zout (natrium x 2,5)                                                     0,9 g/100g
Vocht   7,1 g/100g
Alcohol  0,0 g/100g